Expertises
Project Management

OQS biedt u graag de nodige hulp bij het bedenken, opzetten en verantwoorden van uw project. Heeft u een leuk initiatief in gedachten, maar heeft u moeite met het op papier zetten van uw initiatief? Neem dan contact op met de adviseurs van OQS. Wij bieden de gewenste ondersteuning aan bedrijven op het gebied van de uitvoering van hun projecten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de werkwijze van OQS?

Risico Management

Management of Risk is bedoeld om organisaties te helpen bij het invoeren van een effectief kader voor het nemen van verantwoorde beslissingen over risico’s die invloed hebben op hun prestatiedoelen voor alle organisatieactiviteiten, of die nu strategisch, programmatisch, projectmatig of operationeel zijn. Het is een richtlijn voor Integraal risicomanagement die waarborgt dat een organisatie op een rendabele wijze gebruikmaakt van een risicomanagementproces met een aantal duidelijk omschreven stappen. Het doel is het ondersteunen van een betere besluitvorming door middel van een goed zicht op de risico’s en hun waarschijnlijke impact.

Interim Management

Verandering is een constante factor in organisaties. In welke fase uw organisatie zich ook bevindt, elke dag doen zich nieuwe ontwikkelingen voor waarop u moet inspelen. Wendbaarheid, snelheid en veranderkracht zijn daarmee bepalender dan ooit voor de continuïteit. Interim-managers met veranderkracht kunnen dan op kritieke punten de doorslag geven.

Advies

Transparant: de adviseurs die u iets beloven, zijn ook de adviseurs die voor u aan de slag gaan Advies en begeleiding voor internationaal ondernemen Bent u als buitenlandse ondernemer of particulier voornemens zich te vestigen in Nederland, dan ondersteunen we u van harte bij het papierwerk. Ook zijn we uw aanspreekpunt als het gaat om vragen over onze taal, cultuur of procedures. Wanneer u (tijdelijk) wilt emigreren, werken of ondernemen buiten Nederland begeleiden onze experts u van harte bij de afhandeling van fiscale zaken. Want ook in het buitenland spreken we uw taal. Wij helpen u graag met het oprichten en van uw bedrijf in Nederland. Naast de oprichting begeleiden wij u ook in de volgende zaken: opening van een zakelijke rekening, aanvragen verblijfsvergunning bij de IND, vinden van een geschikte kantoor en nog veel meer…

Quickscan

Een Quickscan geeft een breed inzicht in het verbeterpotentieel dat er in de organisatie zit, zowel kwalitatief als kwantitatief. We maken samen met het managementteam en de medewerkers een foto van de huidige manier van werken en het resultaat ván dat werken. Op basis van die foto bepalen we het verbeterpotentieel. Doel van een Quickscan Een Quickscan wordt uitgevoerd om te komen tot een gezamenlijke identificatie van het verbeterpotentieel. De Quickscan biedt inzicht in lopende problemen, is een objectieve evaluatie van de huidige performance en geeft inzicht in de financiële waarde die blijft liggen. De voordelen van een Quickscan – Je krijgt een helder beeld van het verbeterpotentieel aan de hand van kwalitatieve en kwantitatieve resultaten – Je hebt een duidelijke 0-meting die als startpunt van de verbeterreis fungeert – De Quickscan geeft direct input en draagvlak voor het verbeterprogramma – De Quickscan geeft inzicht in het potentieel, maar ook hoe dat potentieel verzilverd kan worden – Je krijgt een overzichtelijk kosten-baten overzicht voor het verzilveren van het verbeterpotentieel Wat omvat een Quickscan – Analyse – Plan van aanpak Meer weten over de Quickscan? Wil je meer informatie over de Quickscan of eens met ons van gedachten wisselen over hoe de Quickscan waarde kan toevoegen voor jouw afdeling of organisatie? Laat dan een contactformuileren via contact één van onze specialisten neemt contact met je op.

Projectadvies

Subsidiemogelijkheden worden steeds schaarser. Non-profit instellingen moeten steeds meer op eigen kracht gaan doen. Dit is helaas niet vanzelfsprekend. Besturen van instellingen verrichten hun taken op vrijwillig niveau en het verkrijgen van subsidie vergt verregaande aandacht en tijd waardoor de bestuursleden hier niet of nauwelijks aan toe komen. Door ons verleden in de non-profit sector hebben wij een ruime ervaring op het gebied van subsidieaanvragen. Van kleinschalige tot aan grootschalige en lokale tot aan landelijke projecten behoren tot onze aandachtsgebieden. Daarnaast bieden wij instellingen de mogelijkheid om hun uitwisselingsprojecten op Europees niveau via Consulere te laten verlopen. Het Erasmus+ programma vergt een uiterste aandacht en kennis van zaken die wij kunnen bieden. Wij hebben kennis van zaken en willen deze graag overdragen in de toekomstige projecten. Neem contact op met ons en wij maken een afspraak om de mogelijkheden te bespreken rondom projectadvies Als project-, programmamanager, bestuurder of geldverstrekker, stelt u zich waarschijnlijk regelmatig vragen als: • “Hoe houd ik mijn project onder controle?” • ”Verlies ik niet de greep op het budget, de planning, of scope?” • “Hoe zorg ik dat ik de verschillende projecten in samenhang bestuur?” • “Hoe voorkom ik een administratieve rompslomp?” • “Mijn sponsoren willen dat ik de resultaten van het project of programma inzichtelijk maak en koppel aan de doelstellingen, hoe pak ik dat aan?” • “Hoe peil ik de behoeften van mijn opdrachtgevers of klanten en maak ik dat inzichtelijk? Legitieme vragen overigens, noodzakelijke vragen zelfs. Soms heb je daarbij hulp van anderen nodig. OQS kan u hierbij helpen. Hulp in de vorm van ondersteuning bij de uitvoering, advies om een vastgelopen project vlot te trekken, of coaching om u vaardigheden verder te ontwikkelen, nieuwe (management)methoden te introduceren.

Ik ontvang graag een prijsopgave:


Laat ons weten wat je exact zoekt 👉


Vul het formulier hiernaast in en we nemen z.s.m. telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. Daarna stellen we een duidelijke offerte voor je op die we vandaag nog aan je versturen per e-mail.
Naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Bedrijfsnaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Mobiel
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Telefoon
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Adres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Postcode
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Plaats
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
E-mail
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Opmerkingen ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!